UPEA CARITA

Pieni esittely upeanuhkeasta naisellisesta aikuisesta naisesta ISOLLA N:llä. Ulkomuotoni on tumman eksoottinen, runkoni on amatsoonimainen ja kuppikokoni on H. Pituutta on kertynynyt 172 kokonaista senttiä ja ikää sopivasti 55 vuotta.

Tavaramerkkini on ystävällinen, iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Mottonani on että juuri SINULLA olisi hieman leveämpi hymy lähtiessäsi, kun tullessasi. Minun kanssani vietät kiireettömän hetken, ja takaan että saat nauttia laatuajastasi täysimittaisena!

Alalla olen viihtynyt, ihastuttanut ja vihastuttanut yli 25 vuotta. Monipuolisuus on valttini, vain mielikuvitus (ja Suomen laki!) ovat rajana!

Spesiaalina löytyy esim. lyhyt oppimäärä naisen käsittelyssä,pyrstönpöyhinnät laidasta laitaan, moninaiset fetissit ja roolileikit. Oletko jälki-istuntoa tai lääkärintarkastusta vailla  tai koska kävit viimeksi terveystarkastuksessa? Vaivaako stressi ja olisiko aika laittaa molemmat päät kuntoon? Myös yläpää intialaisella päähieronnalla? Ovatko käytöstapasi tai kielitaitosi ruostuneet?

Millainen onkaan Valtiatar Carita?

Määrätietoinen, aikuinen, jo monenlaista elämässäni nähnyt ja kokenut, kypsä nainen. Persoonani on räiskyvä ja dominoiva. Olen kohtuullisen sanavalmis ja puhelias, sekä myös kielitaitoinen! Nautin ja saan kiksejä, kun olet vallassani, roikut esim. avuttomana ristillä, ja saan tehdä sinulle mitä haluan. Nuoletan lakatut varpaani, jossa hileet säihkyvät, nipistelen nännejäsi pitkillä koristelluilla kynsilläni, vilautan kookkaita luomurintojani härnäävästi edessäsi. Tekisi niin mieli koskea, mutta et voi! Valta on erittäin voimaannuttava tunne!

Käytän sinua lelunani, istun kasvojesi päällä suusauvalla ja tyydytän itseäni. Sinut on tehty palvelemaan juuri Minua, amatsoonia. Tuhmille annan piiskaa, korvapuusteja, tukistelen tai syljen sinun päällesi. Voit juoda kultaiset suihkut suoraan lähteestä, jos kova jano yllättää!

Erityisesti pidän roolileikeistä ja ne teen sinulle räätälintyönä toivomuksiesi pohjalta, sopivin maustein. Voit etsiä suojaa abbedissan luostarista, ja joutua riettaan nunnan pauloihin. Ankaran opettajan jälki-istunnossa kirjoitat sata kertaa ”en enää ikinä tee tuota”, tai saat seksuaalivalistusta kukista ja mehiläisistä. Voit myös tulla verovirastoon ja yllättää virkarouvan surffailemasta pornosivuilla netissä. Viehättävä hoitaja voi suorittaa täydellisen terveystarkastuksen ja antaa rokotuksen seksiaddiktioita vastaan. Tullissa ehkä jäät kiinni ja joudut ruumiintarkastukseen. Kerro minulle salaisimmat fantasiasi.. ja ne käyvät toteen!

Minuun saa yhteyttä sähköpostilla upea.carita@yahoo.com , tai soittamalla työnumerooni työaikoina 041 742 1045 numero näkyen. Aina en ehdi vastaamaan puheluusi, mutta kuuntele vastaajan viesti niin tiedät missä mennään! Muina kun työaikoina puhelimeni on kokonaan kiinni!

HUOMIOITAVAA!!!! EN TARJOA MINKÄÄNLAISTA SEKSISEURAA, EN TYÖAIKANA EIKÄ SEN ULKOPUOLELLA, JA TÄMÄ PITÄÄ TAATUSTI PAIKKANSA!!
EN MYÖSKääN ETSI SEURUSTELUKUMPPANIA ENKä RAKASTAJAA!! ELI EI ORAALI, ANAALI TAI VAGINAALISEKSIÄ!

Näkemisiin, Carita