HIERONNAT

Hieronnoissa on paljon aistikkaita vaihtoehtoja! Body-hieronta on spesiaalini. Sivelen sinua koko kehosta muhkeilla muodoillani, öljyä käyttäen. Lopuksi saat perusteellisen pesun uhkealta hierojattarelta. Lopputulos on ihanan kevyt ja rento olotila!

Rintahoito, ikisuosikki, pyrstöhoito, täsmähoito ja erilaiset sauvaleikit hekuman huippuun asti vietynä kuuluvat ohjelmistoon. Orkkumaratonissa molemmille osapuolille myös minulle tuotetaan mielihyvää erilaisin välinein. Kyseiset hoidot voidaan tehdä myös lämmitetyllä öljyllä!

Viimeisin tulokas ohjelmistoon on KOKOVARTALOHIERONTA jossa yhdistän bodyhieronnan sekä käsin ja rinnoin hieronnan, missä käydään läpi suurin osa kehosta. En ole klassinen hieroja, mutta käsittelen kehoa pitkän työkokemukseni pohjalta maukkaita kohtia muistaen.

Monipuolisessa hierontavalikoimassa on bondassage eli sidontahieronta, joka lempeästi tutustuttaa sinut uuteen maailmaan. Jalkasi ja kätesi sidotaan, silmäsi peitetään ja matka voi alkaa. Aloitan käsittelyn hierontavasaralla, jatkan sivellen piiskoilla, nahkakäsineillä, kettingeillä, ym. Kipua ei tuoteta, jälkiä ei jää! Kokeilemisen arvoinen elämys!

Suosikkihoito numero yksi on tällä hetkellä cum control eli haen orgasmia edeltävää tilaa mahdollisimman monta kertaa ennen loppuhuipennusta. Kyseiseen hoitoon varataan mielellään vaikka tunteroinen aikaa. Omanlaiseni erikoishoito on hiljainen hipsuttelu jossa käytän kaikki 25:n vuoden aikana keräämäni taidon ultrakevyeen kosketukseen runsaalla öljyllä. Jos olet tulinen uros voimme kokeilla miteen moneen loppuhuipennukseen hieromalla kykenet valitsemasi ajan puitteissa.

Koska nykymaailma on stressaava monin tavoin ja stressi vaikuttaa haitallisesti pikkuveljen toimintakykyyn loin uuden hierontayhdistelmän eli molemmat päät kuntoon. Ensin teen intialaisen päähieronnan eli stressipesun ja siihen yhdistän toisen pään hemmottelun joko täsmähoidoin tai bodyhieronnalla.

Saaristolaistyttönä ajattelin verestää lypsytaitojani kaksilahkeisilla. Voin myös sitoa silmäsi hierottaessa tai hieroa sinua silmät peitettynä. Näitten hoitojen tarkoitus on antaa sinulle kiirettömän hemmotteluhetken jolloin olet huomion keskipisteenä!

Näkemisiin, ikimuistoisiin, Carita

P.S. En hae poikaystävää, enkä seksiseuraa, joten sellaista on turha vongata! En tarjoa suuseksiä enkä yhdyntää!!