Kesää kohti kohisten uusin kujein tai vanhoin hyviksi havaituin..

Vaihtelu virkistää! Tuplaa tarjolla Tampereella (perjantaina 19.5 ja maanantaina 22.5). Ja muista että vain nopeat selviävät! Tällaista käsittelyä kahden aikuisen kokeneen naisen toimesta ei usein ole tarjolla! Eli tuplasti kivaa tai ikävää ihan oman maun mukaan! Tampereella käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat.

Miehetkin näyttävät kärsivän stressistä näinä raskaina aikoina, joten ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja laittaa MOLEMMAT PÄÄT kuntoon samalla kertaa. Eli kyseessä traditionaalinen INTIALAINEN PÄÄHIERONTA yhdistettynä kokovartalohierontaan tai täsmähoitoon. Päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja parantaa uunen laatua (sitten kun on sen aika!). Tämä hoito on ollut suosittu joten suosittelen kokeilemaan! Lypsyhieronta takaapäin tehtynä on osoittautunut onnistuneeksi variaatiomuodoksi.

Tällä hetkellä käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat Oulussa (omat tilani) ja Tampereella, muualla Suomessa kyseessä yksityiset siviilitilat. Keikoilla ollessani, eli muualla kun Oulussa, en tiedä vielä seuraavaa tulokertaa kyseiselle paikkakunnalle! Kahden päivän keikoilla teen pidempää päivää eli n klo 10-20 ja joustan mahdollisuuksien mukaan!

Varma tapa suututtaa valtiatar on heittää hänelle luuria korvaan! Sen jälkeen on mahdollista että hän ei ehdikään enää vastaamaan sinulle seuraavaan vuoteen! Ja lähettäkää hyvät ihmiset sähköpostia puhelimillanne, eikä tekstareita! Minulla ei ole aikaa eikä halua näpytellä niitä tekstareita!

Tällä hetkellä matkustan vaihteeksi kevennetyin pakaasein, eli jos on jotain erityistoiveita, niin ne on esitettävä hyvissä ajoin! Omia tykötarpeita saa mieluusti ottaa mukaan tapaamisiin!

Nyt kun sitä valoa kansalle vihdoin on tarjolla, niin ylös, ulos ja piristymään esim käymällä valtiatar Caritan luona pistäytymässä!

)( Carita