Tammikuu lähenee loppuaan

Kuten huomaatte kotisivuni ovat kokeneet muodonmuutoksen ja niitä muokataan yhä edelleen. Taas kerran uusi uutukainen vuosi ja uudet kujeet, sekä paikkakunnat. Viikolla 8 otan vastaan ensimmäistä kertaa Torniossa ja viikolla 9 Sotkamossa. Ja pitkästä aikaa vierailen myös Joensuussa (viikolla 12), jota on kysytty paljon. Olkaa herrasmiehet tarkkoja vaikka olenkin liikkuvaista sorttia niin en käy monta kertaa vuoteen eri paikkakunnilla! Ohoi igen alla svenskspråkiga herremän i Vaasa! Besöker Vaasa 5-7.2 och kommer också att ta emot på en söndag om någon har behov av någonting trevligt helgdagen till ära!

Miehetkin näyttävät kärsivän stressistä näinä raskaina aikoina, joten ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja laittaa MOLEMMAT PÄÄT kuntoon samalla kertaa. Eli kyseessä traditionaalinen INTIALAINEN PÄÄHIERONTA yhdistettynä kokovartalohierontaan tai täsmähoitoon. Päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja parantaa uunen laatua(sitten kun on sen aika!). Muita uutuuksia ovat mm PYLLY-P-LI-ETUMUS-hieronta, hieronta takaapäin tehtynä ja hieronta silmät sidottuna tai vaihtoehtoisesti hieronta jossa sekä hemmoteltavan että hierojan silmät ovat sidottuna.

Tällä hetkellä käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat Oulussa (omat tilani) ja Tampereella, muualla Suomessa kyseessä yksityiset siviilitilat. Keikoilla ollessani, eli muualla kun Oulussa, en tiedä vielä seuraavaa tulokertaa kyseiselle paikkakunnalle, joten jos ei ole muuta kysyttävää kun ”KOSKA TULET TäNNE SEURAAVAN KERRAN”?, niin puhelun voi todellakin myös jättää seuraavaan kertaan ja elää toivossa että sellainen todellakin tulee!

Huomioithan että varattu aika kannattaa PERUUTTAA, eikä vaan jättää tulematta, jos jatkossakin haluaa käyttää palveluitani!

Tänä vuonna on mahdollista saada dominointia ja hierontoja myös TILAUSPALVELUNA kaupunkialueella mahdollisuuksien mukaan, siinä kaupungissa missä milloinkin työskentelen. Tästä palvelusta voi tiedustella VAIN SOITTAMALLA, koska se räätälöidään kyseisen työrupeaman varaustilanteen mukaan, ja hinta muodostuu kokonaisajasta, mikä kyseisen palvelun tuottamiseen menee sekä matkakustannuksista. Ja lähettäkää hyvät ihmiset sähköpostia puhelimillanne, eikä tekstareita! Minulla ei ole aikaa eikä halua näpytellä niitä tekstareita!

Nauttikaamme vallitsevasta vuodenajasta koska pian joudumme aurinkolasit päässä paistatelemaan auringon lämpimissä säteissä!

)( Carita