Tassutellen kohti nelijalkaisten mouruamiskuukautta…

Helmikuun iloja

Koska vuoden vaihtuessa on usein luontevaa aloittaa uusia asioita, niin tässä osiossa ajattelin välillä jakaa matkakuulumisia ja ja sattumuksia valtiattaren polkujen varrelta ja tietysti kaikkea uutta mitä milloinkin mieleen juolahtaa.

Näin sydäntalvella voi ulkoliikunnan ilojen lisäksi harrastaa sisähemmottelua uhkean ja muhkean naisen kanssa esim bodyhieronnan muodossa tai kerralla repäistä kunnolla ja laitattaa molemmat päät kuntoon samalla kertaa!

Uutta paikkakuntaa pukkaa reissukalenteriin. Viikolla 8 otan vastaan Torniossa ensimmäistä kertaa ja samaten eka kertaa Sotkamossa viikolla 9. Joensuuta on toivottu pitkään ja hartaasti joten suunnitelmissa on saapua sinne viikolla 12.

Miehetkin näyttävät kärsivän stressistä näinä raskaina aikoina, joten ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja laittaa MOLEMMAT PÄÄT kuntoon samalla kertaa. Eli kyseessä traditionaalinen INTIALAINEN PÄÄHIERONTA yhdistettynä kokovartalohierontaan tai täsmähoitoon. Päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja parantaa uunen laatua(sitten kun on sen aika!).

Tällä hetkellä käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat Oulussa (omat tilani) ja Tampereella, muualla Suomessa kyseessä yksityiset siviilitilat. Keikoilla ollessani, eli muualla kun Oulussa, en tiedä vielä seuraavaa tulokertaa kyseiselle paikkakunnalle.

Huomioithan että varattu aika kannattaa PERUUTTAA, eikä vaan jättää tulematta, jos jatkossakin haluaa käyttää palveluitani! Ja valtiattarena suhtaudun erittäin negatiivisesti kun minulle lyödään luuria korvaan kesken puhelun!

Tänä vuonna on mahdollista saada dominointia ja hierontoja myös TILAUSPALVELUNA kaupunkialueella mahdollisuuksien mukaan, siinä kaupungissa missä milloinkin työskentelen. Tästä palvelusta voi tiedustella VAIN SOITTAMALLA, koska se räätälöidään kyseisen työrupeaman varaustilanteen mukaan, ja hinta muodostuu kokonaisajasta, mikä kyseisen palvelun tuottamiseen menee sekä matkakustannuksista.

Ja lähettäkää hyvät ihmiset sähköpostia puhelimillanne, eikä tekstareita!

Lumisia talvilomia toivottaen, ja mielenkiintoisia kohtaamisia odottaen…

Ja seuraava kuukausi on sitten se virallinen mirrien ja kollien mouruamiskuukausi, eli toivoa keväästä on piankin!

)( Carita