Kevään kunniaksi molemmat päät kuuntoon!

Koska kaluan nyt pohjoisen ristiin ja rastiin niin Raahelaisten pään menoksi luvassa kurmuutusta ja hemmottelua (omavalinnaisesti) 13-14.4 asianmukaisissa tiloissa eli viikolla 15 ke-to. Tällä hetkellä kokeilen kaksipäiväisiä keikkoja ja pidempiä työaikoja (n klo 10-20), joten varatkaa aikanne mahdollisimman AJOISSA! Erinomainen tapa suututtaa valtiatar on lyödä luuria hänelle korvaan jolloin on hyvinkin mahdollista että hänellä ei enää ole aikaa vastata sinulle lähimpään vuoteen!

Miehetkin näyttävät kärsivän stressistä näinä raskaina aikoina, joten ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja laittaa MOLEMMAT PÄÄT kuntoon samalla kertaa. Eli kyseessä traditionaalinen INTIALAINEN PÄÄHIERONTA yhdistettynä kokovartalohierontaan tai täsmähoitoon. Päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja parantaa uunen laatua(sitten kun on sen aika!). Kun yläpää on rento niin alapää kiittää!

Tällä hetkellä käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat Oulussa (omat tilani) ja Tampereella, muualla Suomessa kyseessä yksityiset siviilitilat. Keikoilla ollessani, eli muualla kun Oulussa, en tiedä vielä seuraavaa tulokertaa kyseiselle paikkakunnalle.

Tänä vuonna on mahdollista saada dominointia ja hierontoja myös TILAUSPALVELUNA kaupunkialueella mahdollisuuksien mukaan, siinä kaupungissa missä milloinkin työskentelen. Tästä palvelusta voi tiedustella VAIN SOITTAMALLA, koska se räätälöidään kyseisen työrupeaman varaustilanteen mukaan, ja hinta muodostuu kokonaisajasta, mikä kyseisen palvelun tuottamiseen menee sekä matkakustannuksista.

Auringonpaisteisia päiviä ja keväisiä näkemisiä toivottaen…

)( Carita

© 2023 Upea Carita | Mistress, Domina.

Made with by Graphene Themes.