Maaliskuu ja askel kohti kevättä..

Maaliskuussa myös kaksijalkaiset kömpivät esiin talvipiiloistaan…

Kun kaivattu valo taas saapuu pohjolaan rupeaa itse kukin tuntemaan kevätvärinöitä eri ruumiinosissa..

Luvassa tuplasti hauskaa tai tuplasti ikävää maaliskuun kunniaksi! Olen aloittanut yhteistyön Angelamummon kanssa ja tulemme järjestämään yhteispäiviä ympäri Suomen säännöllisin väliajoin! TUPLAT otsikon alta löydät infoa ja päivämääriä yhteisistä retkistämme!

Taas on uusi kaupunki valloitettavissa pohjoisessa. Kuusamo on kalenterissa viikolla 14 eli huhtikuun alussa. Joensuuta on toivottu pitkään ja hartaasti joten suunnitelmissa on saapua sinne viikolla 12.

Miehetkin näyttävät kärsivän stressistä näinä raskaina aikoina, joten ajattelin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja laittaa MOLEMMAT PÄÄT kuntoon samalla kertaa. Eli kyseessä traditionaalinen INTIALAINEN PÄÄHIERONTA yhdistettynä kokovartalohierontaan tai täsmähoitoon. Päähieronta rentouttaa, poistaa stressiä ja parantaa uunen laatua(sitten kun on sen aika!). Tuplapäivinä molemmat päät hoidetaan samanaikaisesti, ei hullumpi hemmotteluidea!

Tällä hetkellä käytössä asianmukaisesti sisustetut studiotilat Oulussa (omat tilani) ja Tampereella, muualla Suomessa kyseessä yksityiset siviilitilat. Keikoilla ollessani, eli muualla kun Oulussa, en tiedä vielä seuraavaa tulokertaa kyseiselle paikkakunnalle.

Varatkaa aikanne mahdollisimman ajoissa kun olen keikoilla, joudun lähes aina myymään ei-oota viime tipan varaajille!

Tänä vuonna on mahdollista saada dominointia ja hierontoja myös TILAUSPALVELUNA kaupunkialueella mahdollisuuksien mukaan, siinä kaupungissa missä milloinkin työskentelen. Tästä palvelusta voi tiedustella VAIN SOITTAMALLA, koska se räätälöidään kyseisen työrupeaman varaustilanteen mukaan, ja hinta muodostuu kokonaisajasta, mikä kyseisen palvelun tuottamiseen menee sekä matkakustannuksista.

Blogia rupean myös kirjoittamaan, kaikenkirjavista reissuista ja kommelluksista matkan varrelta! Tervetuloa seuraamaan!

Lumisia talvilomia toivottaen, ja mielenkiintoisia kohtaamisia odottaen…

)( Carita